Hyvä opettajaksi opiskeleva, 

 

 

 

 

 

Teen tutkimusta opettajankoulutuksen laadusta ja opiskelijoiden oppimisprosesseista koulutuksen aikana. Tutkimus liittyy laajempaan kansainväliseen hankkeeseen, jossa ovat mukana opettajankoulutusyksikköjä myös Ruotsista, Sloveniasta, Skotlannista, Singaporesta ja Kaliforniasta. Tavoitteena on kehittää opettajankoulutusta eri maissa. Toivon sinun apuasi tutkimuksen toteuttamisessa. Oheisena on verkkokysely, johon vastaat nimettömänä. Vastaaminen vie aikaa n. 10-15 min.   Kaikki vastaukset käsitellään täysin luottamuksellisesti. Tutkimuksen tässä vaiheessa Suomesta ovat mukana Helsingin ja Oulun luokan- ja aineenopettajankoulutusyksiköt. 

Olen saanut luvan kyselyn toteuttamiseksi Helsingin yliopiston Opettajankoulutuslaitoksen johtajalta Jari Lavoselta, aineenopettajakoulutuksen johtajalta Hannele Cantellilta sekä luokanopettajankoulutuksen johtajalta Riitta Jyrhämältä. 

Olen myös saanut luvan kyselyn toteuttamiseksi Oulun yliopiston Kasvatustieteiden tiedekunnan dekaanilta Riitta-Liisa Korkeamäeltä sekä tutkimusasioista vastaavalta varadekaanilta Leena Syrjälältä.

Tutkimukseen osallistuvien kesken arvotaan  kahden tuotteen Delicard Dine & Design www.delicard.fi  (arvo 60 €), 3 elokuvalippua sekä 10 kpl teosta  ”Ihmistä kasvattamassa. Koulutus-Arvot-Uudet avaukset”  (arvo 26€).  Mikäli haluat osallistua arvontaan, voit antaa sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi kyselyn lopusta avautuvalle erilliselle yhteystietosivulle. Vastauksiasi ja yhteystietojasi ei pystytä mitenkään yhdistämään toisiinsa.

Vastausaika kyselyyn päättyy 14.5.

 

Voit ottaa yhteyttä kaikissa tutkimusta koskevissa asioissa. 

Suuri kiitos sinulle vastauksistasi!

 

Helsingissä 04.05.2010 

 

Hannele Niemi
 
Kasvatustieteen professori
Helsingin yliopisto
Käyttäytymistieteiden laitos
p. 040-5558975
hannele.niemi@helsinki.fi                                 

                                  



Powered by Fountain Park